by mosem749 | Dec 20, 2023 | News, News, Presentation, Presentation
Throughout December, EHTL students had the opportunity to take part in the Advent calendar competition. Each day, on the school’s screens, a new door opened, presenting a photo of a personality from the hospitality sector (chef, gastronome, maître d’hôtel,...
by mosem749 | Dec 8, 2023 | News, BTS, BTS, Events, Events, News, Presentation, Presentation
Hospitality 2023- Réflexions et échanges lors de la Journée de l’Hospitalité Le 20 novembre 2023, la Journée de l’hospitalité de l’HORESCA a eu lieu à la Chambre de Commerce. Michel Lanners, Directeur de l’EHTL, a représenté l’école lors de la table ronde...
by Gérard BIEVER | Dec 6, 2023 | food, food, News, Products, Products
EHTL-Shop The Laguiole knife – EHTL Edition Laguiole folding knife, EHTL Edition 11cm, 1 piece, 2 bolsters, Aubrac cow horn handle This personalized Laguiole knife is a unique piece. The EHTL logo is laser engraved. The inscription of the Leitmotiv...
by Karin PERSURIC | Dec 3, 2023 | News, food, Competitians, News, Presentation, Presentation, Products, School Life
La 2e édition de la « Journée Bien-être » organisée le 20 novembre à l’EHTL et s’adressant à l’ensemble des élèves et des étudiants, mais aussi au personnel, a connu un franc succès. Les jeunes ont apprécié de vivre une journée différente au sein de leur établissement...
by mosem749 | Dec 1, 2023 | Collaborations_Partnerships, News, School Life
Signature d’un accord de coopération avec la maison Clarence Dillon Wines à Bordeaux. Lors d’une réunion avec le directeur commercial Monsieur Nicolas Chemineau, les responsables de l’EHTL ont signé un accord de partenariat qui vise à formaliser la coopération entre...