Mmmmh

Le livre de recettes végétales gourmandes pour bien manger

LICENCE GESTION

Management of Hotel Operations

EHTL & Ducasse Education

A common mission: to provide the best possible training for future players in international gastronomy

Tourism and Communication Studies

discover our new curriculum from 4th grade onwards

Laguiole knife - EHTL edition

A gift to offer or to offer oneself

Maison du Grand-Duc

 

Signing of a partnership agreement

News

Visit to the National Library (BnL) – Luxembourg

31 Jan 2023

(31.01.2023)

Visit by the Director of St George’s International School

27 Jan 2023

27.01.2023

The École d’Hôtellerie et de Tourisme du Luxembourg named Apple Distinguished School

19 Jan 2023

(19.01.2023)

Honey Cooking Competition, 2023 edition

18 Jan 2023

Highlighting a quality product and promoting the creativity of young talent

Educational outing

13 Jan 2023

Meeting the bees

Christmas break opening hours 2022

21 Dec 2022

Please check our end of year opening hours

EHTL offers its expertise for the development of hotel and tourism schools in Vietnam

13 Dec 2022

Signature of a MOU (09.12.2022)
RTL Background am Gespréich 03 décembre 2022

RTL-Radio Background am Gespréich 03-12-2022

3 Dec 2022

RTL - Radio BACKGROUND du 03.12.2022 François Koepp, Michel Lanners an Jennifer Salbrecht
EHTL - Paperjam -Présentation Mmmmh

Paperjam 01-12-2022 Expogast 2022: la gastronomie (et la Suisse) qui gagne

1 Dec 2022

A perfect gift for christmas by l’EHTL Paperjam, 01.12.2022

L’essentiel – Les ateliers pâtisserie, «le passage obligé» des enfants 30-11-2022

30 Nov 2022

Expogast: Les plus jeunes y trouvent leur bonheur avec les ateliers pâtisserie. L'essentiel, 30.11.2022

De Piwitsch – Kochen um die Wette! 28-11-2022

28 Nov 2022

Auch die Mini-Käch waren dabei De Piwitsch 28-11-2022
EHTL - Paperjam 2022 11 17

Paperjam 17-11-2022

17 Nov 2022

Oui, Chef! L’EHTL ne lâche rien, bien au contraire Paperjam, 17.11.2022
Fin du premier semestre et St.Valentin avancée hier à l'EHTL💟

Super initiative, merci au comité des élèves.

#ehtl_lu #ehtlstudentslife #stvalentin #stvalentinesday

Fin du premier semestre et St.Valentin avancée hier à l'EHTL💟

Super initiative, merci au comité des élèves.

#ehtl_lu #ehtlstudentslife #stvalentin #stvalentinesday
...

Préparation en direct de tartare de boeuf au Pop Up Convict - et voilà.👩🏻‍🍳

#ehtl_lu #ehtlstudentslife #tartare #tartaredeboeuf #livepreparation

Préparation en direct de tartare de boeuf au Pop Up Convict - et voilà.👩🏻‍🍳

#ehtl_lu #ehtlstudentslife #tartare #tartaredeboeuf #livepreparation
...

RAMEN BAR for lunch 🇰🇷

#ehtl_lu #ehtlstudentslife #themelunch 
#southkoreanfood

RAMEN BAR for lunch 🇰🇷

#ehtl_lu #ehtlstudentslife #themelunch
#southkoreanfood
...

L'EHTL recrute un éducateur diplômé (m/f) pour son internat. 
Groupe d'indemnité: B1 
(employé ou fonctionnaire)
Date limite de la candidature: 17.02.2023

www.govjobs.public.lu

L'EHTL recrute un éducateur diplômé (m/f) pour son internat.
Groupe d'indemnité: B1
(employé ou fonctionnaire)
Date limite de la candidature: 17.02.2023

www.govjobs.public.lu
...

Soirée asiatique🌏🇨🇳🇹🇭🎴

Des amuse-bouche au dessert, les convives sont allés de surprise en surprise pour terminer par une incroyable glace au sésame noir. Accords mets et mocktails, saké, décoration épurée et soignée, musique d’ambiance, élèves avenants – tous les ingrédients étaient réunis pour une parenthèse hors du temps ! 

Organisation : élèves de la classe terminale en gestion d'hospitalité
En cuisine : les élèves bénéficiaires de protection internationale

#ehtl_lu #ehtlstudentslife #asiannight #asia #sesame #themenight

Soirée asiatique🌏🇨🇳🇹🇭🎴

Des amuse-bouche au dessert, les convives sont allés de surprise en surprise pour terminer par une incroyable glace au sésame noir. Accords mets et mocktails, saké, décoration épurée et soignée, musique d’ambiance, élèves avenants – tous les ingrédients étaient réunis pour une parenthèse hors du temps !

Organisation : élèves de la classe terminale en gestion d'hospitalité
En cuisine : les élèves bénéficiaires de protection internationale

#ehtl_lu #ehtlstudentslife #asiannight #asia #sesame #themenight
...

Concours de la Cuisine au Miel 👩🏼‍🍳🧑🏼‍🍳🐝🍯

Les gagnants:

🥇Antonin Bodinier @campusstecatherine, avec le meilleur plat
🥈Ninon Munier (EHTL), avec la meilleure entrée
🥉Victor Thill (EHTL), avec le meilleur dessert

📸 Pol Bourkel

#ehtl_lu #ehtlstudentslife #concoursaumiel #miel #honey  #luxembourg #luxemburg #food

Concours de la Cuisine au Miel 👩🏼‍🍳🧑🏼‍🍳🐝🍯

Les gagnants:

🥇Antonin Bodinier @campusstecatherine, avec le meilleur plat
🥈Ninon Munier (EHTL), avec la meilleure entrée
🥉Victor Thill (EHTL), avec le meilleur dessert

📸 Pol Bourkel

#ehtl_lu #ehtlstudentslife #concoursaumiel #miel #honey #luxembourg #luxemburg #food
...

Showcooking lunch for the vegetarian week at EHTL.🥦👩🏻‍🍳

#ehtl_lu #ehtlstudentslife #veganuary #vegetarianrecipes #showcooking

Showcooking lunch for the vegetarian week at EHTL.🥦👩🏻‍🍳

#ehtl_lu #ehtlstudentslife #veganuary #vegetarianrecipes #showcooking
...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.

COURSES

Chef

Tourism

Restaurant Manager

Hospitality Management

Hotel Management

BTS Hospitality Management

Testimonies

„Hotelschoul huet mir an menger Professioneller Entwécklung ganz vill gehollef …“

Chef, Restaurant Saint Pierre

1 star michelin

KIM KEVIN DE DOOD

„ ech hunn do all meng Kichen Basen geléiert…, an huet mäin Selbstvertrauen gestäerkt ….“

Chef de partie, The Dorchester

GAËLLE CHAUDAT

„ Gudden Grondsteen fir an der Gastronomie ze starten“

Chef de partie, Traube Tonbach

BEN LEUCK

« Striving for excellence », is the motto adopted in 2017 by the École d’Hôtellerie et de Tourisme du Luxembourg (EHTL). Founded in Diekirch in 1949, the school now has around 300 students learning not only skills that are particular to catering, hospitality and tourism but also soft skills such as punctuality, communication and flexibility. One of the school’s key strengths is its family feel. Class sizes are small and there is plenty of support to go around. ‘Our school is not a production line. We look after our young people and help and support them on their journey.’

However, there are some things we cannot teach, and the students have to bring with them, such as ambition, a strong work ethic, plenty of energy and a healthy curiosity about foreign cultures. Our doors are open to motivated young people who have just completed any kind of secondary education and will pursue excellence as they train in catering, hospitality or tourism professions.

Once their training is complete, our graduates will act as ambassadors for the school as they embark on a career in Luxembourg or use their qualification as a springboard to find work abroad given that the EHTL is the headquarters of the European Association of Hotel and Tourism Schools (AEHT)