Cooking without Borders – Ep.05 – luxtimes.lu – december 29, 2024

Cooking without Borders, Episode 5

Serve Luxembourg finger food for new year’s eve

Ces trois amuse-bouches rapides raviront vos papilles au réveillon de la Saint-Sylvestre

Gromperekichelcher with smoked salmon

Rieslingspaschtéit with Kapusta and carrot salad

Chlodnik with smoked Luxembourg trout

Videos published by Luxemburger Wort on their website in “Essen und Trinken” on december 29, 2024 in the series “Kochen ohne Grenzen” – Episode 05:
KOCHEN OHNE GRENZEN, Folge 05 – Diese drei schnellen Häppchen bereichern jede Silvesterparty
et sur le site virgule.lu en langue française:
COOKING WITHOUT BORDERS, Episode 05 – Serve Luxembourg finger food for new year’s eve

Cuisiner sans frontières, Épisode 5

Ces trois amuse-bouches rapides raviront vos papilles au réveillon de la Saint-Sylvestre

Gromperekichelcher au saumon fumé et sauce au raifort

Pâté au Riesling avec du Kapusta et salade de carottes

Chlodnik à la truite fumée luxembourgeoise

Share This